ТОП-6 локацій, куди варто поїхати з Києва на 1 день

ТОП-6 локацій, куди варто поїхати з Києва на 1 день

Весна в розпалі, попереду сонячне літо, а це говорить про одне — саме час планувати нові подорожі. І поки відпустка ще тільки маячить на горизонті, зовсім необов’язково сидіти на дивані та чекати, краще вирушити в короткий, але яскравий тріп. Тим більше формат поїздок-одноденок вдвічі привабливіший, адже дає можливість робити міні-відпустки так часто, як того хочеться.

Якщо ти вже в пошуку відповіді на питання «Куди поїхати на вихідні з Києва?», ось тобі наш огляд ТОП-6 місць, після відвідування яких, у тебе точно залишиться гора приємних спогадів, фотографій та емоцій. Тож рушаймо!

Букський каньйон
20121155_1851170625211243_5676933575731025247_o


У центральній Україні ховається одне з найкрасивіших її місць — Букський каньйон. Він знаходиться в 145 км від Києва в маленькому і мальовничому селі Буки Черкаської області. Каньйон глибокий, звивистий, місцями вузький, а всі скелі навколо нього фігурно порізані. Тут же розташована перша в Україні гідроелектростанція, яка вже не функціонує, старий водяний млин і штучний водоспад. Велич гранітних скель, що обрамляють каньйон захоплює, а їх могутність вабить своєю унікальністю. Хочеш побачити цю неймовірну красу? Тоді поїхали з нами в BUKI CAMP DAY. Майстер-класи зі скелелазіння, екскурсія на український Стоунхендж і занедбану ГЕС, квест на звання кращого скаута і, звичайно, смачний BBQ обід у веселій компанії. Нема чого думати, треба їхати!

Сироварні Київської області

bd41c36c63fb30d7f60a493eeed7102b_500x317
Хочеш спробувати справжній, свіжий український сир і подивитися на процес його виробництва? Саме час відправиться в гастро-тур по сироварням області та переконатися: в нашій країні роблять справжній сир, яким можна пишатися. Почати можеш з «Бабусиної торбинкі», яка розташована в селі Дударків, не далеко від Києва. Це сімейна сироварня, де виробляють багато видів смачного сиру з козячого та коров’ячого молока, а крім того пропонують бринзу, панир і приголомшливі м’які сири з зеленню. У селі Галайки шукай ферму «Бабин кози», де займаються племінним розведенням кіз зааненської породи та виробництвом козячого молока, з якого також роблять безліч вишуканих сортів сиру. Ну а третя в нашому списку — Еко ферма «Morherfarm» знаходиться в селі Малі Лісівці. Тут випускаються як традиційні молоко, сир, сметану, масло, сири, так і унікальні, екологічно чисті молочні продукти харчування — масло Гі та сир Панир. Смачно шалено, треба їхати та дегустувати! 😉

Прогулянка під вітрилами
20627084_1861523330842639_3893048005806456555_o

Яхта, Дніпр, пікнік і посиденьки біля вогню в крутій компанії — звучить як ідеальний вихідний, правда? Тоді збирайся з нами на Прогулянку на яхті по Дніпру. Наш капітан проведе для тебе майстер-клас із зав’язування морських вузлів і управління парусною яхтою, ти зможеш підкріпитися смачним обідом, що готувався на природі, а після відпочити у веселій компанії цікавих людей. Увечері плануємо фотосесію на заході сонця та невелику вечірку, безпосередньо під вітрилами. Відмінний план на ненудну суботу. Приєднуйся!

Місто привид — Чорнобиль
0-165-1024x683-min

Тридцять років пройшло з моменту трагедії, а Чорнобиль і досіі залишається одним з найбільш екзотичних та екстремальних місць для відвідування. Кинуте похапцем, це місто зберігає таємниці радянської диктатури та власну трагічну історію, продовжуючи залишати незабутнє враження в серцях туристів. Хочеш відчути та побачити все це особисто? Поїхали з нами в тур «Чорнобиль — прогулянка до міста привида». Меморіальний парк і виставка роботехніки, екскурсія по місту Прип’ять, огляд ЧАЕС, відвідування території ЗГРЛС «Дуга» та обід в знаменитій їдальні №19 — на тебе чекає маса різнопланових емоцій і спогади, які ти не зможеш отримати ніде більше. Бронюй місце в турі, і поїхали досліджувати історично важливий та містичний об’єкт.

Тараканівський форт
Tarakaniv-fort-03-T.Hryhoryeva

Тараканівський форт — одне з найцікавіших місць Рівненської області. Ці руїни приваблюють не лише неймовірною кількістю легенд, які ходять навколо них, а й своїм розмахом. Один тільки тунель, розташований під зовнішніми стінами, має довжину 100 м. Фортецю збудували ще в кінці XIX століття для захисту західних кордонів Російської імперії, але під час Першої світової війни вона була здана полякам практично без бою. Після цього форт вирішили повернути, зруйнувавши його власної ж артилерією, а в роки Другої світової знову здали, цього разу німецьким загарбникам.

Сьогодні Тараканівський форт вважається одним з найбільш містичних місць України, тому не втрачай час, краще вирушай знайомитися з його легендами та неймовірними пейзажами.

Жажківський кінний завод
photo_2018-05-09_14-53-01

Заснований в 1999 році, завод знаходиться в 150 км від Києва і спеціалізується на розведенні, вирощуванні та тренінгу коней західноєвропейських порід. Сюди варто приїхати не тільки заради кінної прогулянки та спілкування з граційними тваринами, а й за повноцінним релаксом, який забезпечує інфраструктура комплексу. Боулінг, бар, літній ресторан, сауна і можливість порибалити чи влаштувати пікнік — тут є чим зайнятися. Зовсім скоро ми плануємо возити сюди тури, а тому починай вивчати породи коней і стеж за нашими оновленнями.

 

Подорожі можуть бути тривалими або короткими, траплятися часто або навпаки, та головне не це. Головне — щоб кожна поїздка була яскравою і насиченою емоціями, залишала сліди в пам’яті, фотографії на телефоні та заряд позитиву до наступного тріпу. Не чекай особливого моменту для подорожей, вибирай локації та сміливо вирушайте в дорогу. А ми традиційно забезпечимо цікавими пропозиціями та крутою компанією.

Коментарі